Betpas Para Yatırma Seçenekleri

Betpas para yatırma seçenekleri sayesinde kullanıcılar birbirinden farklı ödeme yöntemleriyle para yatırma işlemini yapıyor!

Şimdi gerçek bir platformda oyunlara başlama zamanı! Oyunlar için ise kişilerin öncelikle belirli bir bakiyeye sahip olması istenmektedir. Ancak bu bakiye nasıl elde ediliyor? Betpas para yatırma seçenekleri ile yatırım işlemleri kolaylıkla yapılıyor! Hem de farklı ödeme yöntemlerinin farklı limitleri görülmektedir.

Betpas Banka Havalesi ile Yatırım Yöntemlerini Tanıyın!

Herhangi bir başka hesabınız bulunmuyor mu? Yalnızca banka hesabınız mı var? O zaman sizin için en uygun yöntem banka havalesi! Ayrıca Betpas para yatırma seçenekleri arasında banka havalesi çeşitleri bulunmaktadır. Yani kişiler hızlı işlemlerini kolaylıkla yapmaktadır.

Bu yöntemler arasında Betpas site tarafından oluşturulan yöntem bulunmaktadır. Aynı zamanda anında banka, anında havale, hemen öde havale ve Payyu seçenekleri bulunmaktadır. Son olarak ise garanti havale yöntemi ile yatırım işlemleri yapılmaktadır.

Her bir yöntemde ise farklı minimum ve maksimum limitler görülmektedir. Fakat genel kapsamda bakıldığında en az 50 TL yatırımın yapılmasına sağlanmaktadır. En fazla ise banka havalesi üzerinden 1.000.000 yatırım gerçekleştiriliyor!

Özellikle bu ödeme yöntemleri arasında otomatik ve manuel seçenekler bulunmaktadır. Böylece oyuncular kendileri için daha avantajlı olan yöntemi kolaylıkla bulmaktadır.

Betpas Yatırımlarında Güvenilir Sanal Cüzdan Seçenekleri

Sanal cüzdan seçenekleri ile şimdi yatırım yapmanın zamanı! Özellikle bu seçenekler daha güvenilir olarak kabul edilen sistemleri kapsamaktadır. Çünkü tek seferlik bir para yatırma hesabının açılması mümkün olmaktadır. Ayrıca transfer işleminde kişilerin doğrudan adı ve soyadı bilgileri yer almamaktadır.

Yöntemler arasında ise Papara, Payfix, Payco, Anında Parazula, Parolapara ya da Anında Mefete bulunmaktadır. Bu sayede oyuncular Betpas para yatırma seçenekleri açısından geniş bir alana ulaşmaktadır.

Ödeme yöntemlerinde ise yine kendine özgü limitler bulunmaktadır. Fakat en az 25 TL yatırımın yapılması bu yöntemlerle mümkün olmaktadır. En fazla ise yine 1.000.000 TL tek seferde gerçekleştirilmektedir.

Sitenin avantajlarını kaçırmayın ve istediğiniz gibi yatırımınızı yapın! Burada her bir ödeme yönteminin kendine özel avantajları var!

Betpas Diğer Para Yatırma Yöntemleri

Betpas para yatırma seçenekleri arasında farklı birçok seçeneğin bulunduğunu biliyor musunuz? Yani sadece banka havalesi ya da sanal cüzdan üzerinden yatırım yapılmamaktadır. Aynı zamanda bu yöntemlerin de kullanımı sağlanıyor;

  • Kripto paralar ile yatırım işleminin gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. En yüksek limitler burada görülmektedir. En az 250 TL yatırımın yapılması amaçlanmaktadır. En fazla ise 5.000.000 TL yatırım tek seferde!
  • Oyuncular dilerse kredi kartı üzerinden yatırım işlemlerini gerçekleştirmektedir. Burada en az 50 TL yatırım işleminin yapılması sağlanmaktadır. En fazla ise 5.000 TL yatırım yapılıyor!
  • QR kod ödeme yöntemi ile de yatırım işlemlerinin gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır. Fakat burada daha farklı limitler sunulmaktadır. En az 50 TL yatırım şartı bulunmaktadır. En fazla ise 10.000 TL yatırım!

Aradığınız ödeme yöntemlerinin tamamı burada! Kullanıcı dilediği yöntem ile anında yatırımını yapıyor!

Yorum yapın