Betpas Çevrimli Bonusları

Betpas çevrimli bonusları ile kazancınızı artırmak ve eğlenceye yeni bir boyut kazandırmak mümkün! Detaylar içeriğimizde!

Bonus olanaklarının çeşitliliğine sitede büyük önem verilmektedir. Neredeyse Betpas sitesinde kayıtlı olan tüm kullanıcıların memnuniyetini pekiştirecek promosyonlar sunulmaktadır. Böylece işlem niteliği de gelişmektedir. Özellikle standart bonus olanaklarının haricinde VIP seçenekler de sunulmaktadır. Sizin için özel olarak hazırlanmış olan VIP bonus seçenekleri memnuniyeti büyük ölçüde artırmaktadır.

Betpas Spor Hoş geldin Bonusu

Betpas çevrimli bonusları arasında açık ara en sevilen seçeneklerin başında hoş geldin bonusu bulunmaktadır. Promosyona ilişkin detaylar şu şekilde sıralanmaktadır;

  1. Üyelerin spor bahislerinde yapmış oldukları ilk yatırım üzerinden %100 oranında ve 4000 TL değerinde promosyon elde etmesi sağlanmaktadır.
  2. Sonrasında ikinci yatırım üzerinden de aynı şekilde %100 oranında ve 4000 TL değerinde promosyon sizi karşılamaktadır. Yani toplamda 8000 TL kazanç elde edilmektedir.
  3. Lakin üyelerin promosyonu elde edebilmesi için en az 50 liralık bir ilk yatırımı hayata geçirmesi gerekmektedir. Daha düşük yatırımlar üzerinden bu promosyonu elde etmek mümkün olmamaktadır.

Siz de bu detaylar üzerinden bağlantı aşamasının tadını çıkartın. İşlem niteliği böylece sizin için büyük oranda artmaktadır. Elbette Betpas çevrimli bonusları olanaklarının tüm kullanım koşulları IP denetimleri üzerinden de kontrol edilmektedir. Bonusun kullanım safhasında elbette mobile ara yüzü de kullanma şansınız bulunmaktadır. Lakin bağlantı kurduğunuz cihaz ve internet bağlantısının seçim adımına ayrıca dikkat etmek gerekmektedir. Üstelik bu tür bonuslar her IP numarasına bir kere tanımlanmaktadır. Yani sadece sizin erişiminize açık olan seçeneklerden yana tercihinizi kullanmanız önerilmektedir.

Betpas İlk Üyelik Bonusu Çevrim Koşulları Nelerdir?

Betpas çevrimli bonusları koşulları kullanıcıları ile eksiksiz bir biçimde paylaşmaktadır. İlk üyelik bonusunda kullanıcıların ana parasını 1 katına çevirmesi gerekmektedir. Lakin çevrim aşamasında 1.30 oranında işlem gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu oranın altında olan işlemler bonus kapsamında değerlendirilmemektedir. Fakat bonus tutarının çevrim kat sayısı farklılık göstermektedir. Bonusun çevrim aşamasında 10 katına işlem gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Üyelerin bonusu çevirirken minimum sınır olan 2.00 oran seviyesine dikkat etmeleri gerekmektedir. Firmada bu kat sayıları hayata geçirmeden promosyonu nakit olarak çekmenize olanak verilmemektedir. Son olarak bonusun çevrim adımlarına dair merak ettiğiniz bir husus olursa canlı destek hattına iletmeniz gerekmektedir. Konunun uzmanı olan temsilciler size bonusun tüm kullanım koşulları hakkında bilgilendirme sunmaktadır.

Betpas En Yeni Bonuslarını Takip Edin

Betpas çevrimli bonusları kategorisine yeni eklemeler yapılmaya devam etmektedir. En sevilen bonus seçenekleri işlem niteliği ile memnuniyeti kat ve kat artırmaktadır. Promosyon kategorisine eklenen en yeni seçeneklerden haberdar olmak için Telegram hattını kontrol etmeniz gerekmektedir. Zira bu hat üzerinden eklenen tüm bonuslar hakkında bilgilendirmeler hayata geçirilmektedir. Bununla birlikte Twitter sayfası üzerinden de kullanıcılar bilgilendirilmektedir. Üyelerin sitedeki tüm gelişmelerden haberdar olabilmesi için tüm tedbirler alınmaktadır.

Yorum yapın