Betpas Bitcoinle Para Çekme

Betpas Bitcoinle para çekme işlemlerinizi gerçekleştirin hem yüksek limitlerden yararlanın hem de hızlı çekim işleminin tadını çıkarın!

Betpas içerisinde elde edilen kazançların farklı birçok yöntem ile çekildiğini biliyor musunuz? Hem de burada kripto paralar gibi seçenekler bulunuyor! Betpas Bitcoinle para çekme ise kendine özel farklı avantajları sağlamaktadır. Bu nedenle oyuncular para çekme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştiriyor! Geriye ise sadece siteden keyifli bir şekilde kazanç elde elinde kalıyor!

Betpas Sitesinde Bitcoin’le Para Çekme Adımları!

Elde ettiğiniz kazançları şimdi Bitcoin ile çekme zamanı! Peki para çekme talebi nasıl oluşturuluyor? Bunun için uygulanan adımlar son derece kolay olmaktadır. Çünkü Betpas Bitcoinle para çekme işlemi sadece birkaç dakikaya dayanmaktadır.

Öncelikle kullanıcıların kendi hesaplarına giriş yapması beklenmektedir. Daha sonra para şeklinde bölümü yukarıdaki kategori arasında bulunmaktadır. Bu alana tıklandığında kişiler doğrudan para çekme ekranına yönlendirilmektedir.

Daha sonra ödeme yöntemleri arasından Bitcoin seçeneğinin tercih edilmesi gerekmektedir. Bunun ardından kişiler ne kadar çekim yapmayı istediğini söylemektedir. Bu çekim limiti firma tarafından verilen çekilebilir limit ile uyum sağlamaktadır.

Son olarak ise talebin onaylanması amaçlanmaktadır. Tabii ki burada kişilerden biri de transfer işlemi için bilgiler istenmektedir. Böylece para çekme adımları kolaylıkla tamamlamaktadır.

Betpas BTC ile Para Çekmeden Önce Dikkat Edilenler!

Betpas Bitcoinle para çekme işleminde bazı özel kuralların bulunduğunu biliyor musunuz? Sorunsuz bir para çekme işlemi için kişiler istediği ödeme yöntemini seçme hakkına sahip olmaktadır. Fakat bu çekim işlemleri için kurallar takip edilmektedir. işte firma tarafından belirlenen kurallar şöyle;

  • Firmada çapraz çekim işlemi bulunmamaktadır. Bu nedenle de en son yapılan para yatırma işleminin Bitcoin üzerinden olması beklenmektedir.
  • Oyuncuların bu ödeme yöntemini kullanması için başka ödeme yöntemiyle işlem yapması beklenmektedir. En az 1 başarılı para çekme talebinin bulunması gerekmektedir. yani ilk para çekme işlemi için kullanılabilen bir ödeme yöntemi olmamaktadır.
  • 7/24 kesintisiz para çekme işlemlerinin yapılması sağlanmaktadır. Başka bir deyişle hiçbir gün ya da saat sınırlaması görülmemektedir.
  • Oyuncular kendi adına açılan hesaplar üzerinden transfer işlemini yapabilmektedir. Başka kişilerin hesapları burada geçerli kabul edilmemektedir.

Tüm bu kurallar ise firma tarafından belirlenen şartları karşılamaktadır. Böylece oyuncular başarılı bir şekilde para çekme taleplerini Bitcoin ile sağlamaktadır.

Betpas Bitcoin Çekimlerinde Günlük Limitler Nedir?

Günlük para çekme limitleri kullanılan ödeme yöntemine göre! Evet, burada farklı ödeme yöntemlerine farklı limitler verilmektedir. Bu limitler arasında ise özellikle Bitcoin en yüksek seviyeye sahip olmaktadır.

Normalde site içerisinde en az 100 TL çekim işleminin yapılması sağlanmaktadır. Maksimum çekim ise 100.000 TL üzerinde gerçekleştirilmektedir. Fakat Betpas Bitcoinle para çekme işleminde daha farklı limitlere yer verilmektedir.

Öncelikle bu ödeme yönteminde minimum 2.000 TL çekim talebinin bulunması gerekmektedir. Yani daha düşük tutarlı bir çekim işlemi için geçerli sayılmamaktadır. Bunun yanında en fazla 1.000.000 TL günlük çekim!

Özellikle daha fazla çekim elde etmeyi isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Hem de tek seferde toplu çekim yapılması amaçlanmaktadır. Çekim işlemleri ise hem hızlı hem de kolay bir şekilde ilerliyor!

Yorum yapın