Betpas SMS Listesinden Çıkmak

Betpas SMS listesinden çıkmak son derece kolay olmasının yanı sıra bunu değişik şekillerde ve güvenli bir biçimde hemen tamamlayabilirsiniz.

Türkiye’den müşteri kabul eden bahis firmasının başarılı bir SMS hizmeti ve listesi söz konusudur. İşte bu sayede birçok farklı konu hakkında anlık bilgi edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra bazı üyeler ise ilgili listeden çıkmak istemektedirler. İşte bunu nasıl yapacağınızın yanıtını makalemizde görebilirsiniz.

Canlı Yardım Üzerinden İletişim Kurun ve Listeden Çıkın

Online olarak hizmet veren firmanın SMS listesi bulunmaktadır. Yani üyelere her konu hakkında bilgilendirme mesajları gönderilmektedir. Ancak bundan rahatsızlık duyan küçük bir grup bulunmaktadır. Buna göre Betpas SMS listesinden çıkmak kesinlikle hızlı ve kolaydır. Bunun ilk yöntemi ise ofisin canlı yardım alanını kullanmaktır. Müşteri hizmetleri departmanına dair buton sağ altta yer almaktadır.

Bir kere tıklanmasının ardından kullanıcı bilgilerinin dikkatli şekilde yazılması gerekmektedir. Her zaman iletişim dili Türkçe olduğundan bu bir avantaj demektir. Bunun yanı sıra online olunmasının ardından Betpas SMS listesinden çıkmak istediğiniz net şekilde ifade etmek zorundasınız. Özellikle ofisin bu departmanı anlık olarak buna yanıt vermektedir. Bu sayede kısa süre içinde işlem bitmektedir.

Betpas SMS Listesinden Çıkmak Eposta ile Nasıldır?

Aynı zamanda Betpas SMS listesinden çıkmak eposta gönderilmesiyle de mümkündür. Bunun için kullanılması gereken adres ise [email protected] olarak dikkat çekmektedir. Tabi ki ilk olarak yapılması şart hamle konu başlığının atılmasıdır. Bunun devamında ise tam anlamıyla talebin dikkatli bir biçimde girilmesi gerekmektedir. Elbette işletme Türkiye’den müşteri kabul ettiği için bunun Türkçe yazılmasının önünde hiçbir engelleme veya sorun söz konusu değildir.

Buna ek olarak en son hamle ise gönder butonuna bir kere basmaktır. İşte bunun ardından eposta en kısa süre içinde yollanmaktadır. Betpas şirketi müşterilerin yolladığı iletilere çok büyük bir önem vermektedir. İşte bundan dolayı aynı gün içinde size yanıt verilmektedir. Böylelikle SMS listesinde artık yer almazsınız. Ancak bunun genellikle çok tavsiye edilen bir hamle olmadığının altını da çizmek şarttır. Çünkü ofis kısa mesajlarını üyelerini rahatsız edecek şekilde çok sık bir biçimde göndermemektedir.

Hesap Ayarları ile Betpas SMS Listesinden Çıkmak Mümkün mü?

Betpas SMS listesinden çıkmak kesinlikle kolay bir işlem olmasının yanı sıra bunu hemen hesap ayarları ile de yerine getirmek mümkündür. Buna göre ilk olarak resmi siteye en son alan adı üzerinden erişimin tamamlanması şarttır. İşte bunun hemen devamında ise yapılması gereken hamle şifrenin ve kullanıcı adının yazılmasıdır. Daha sonra hesabım kısmından devam edilmesi esastır. Burada bilgilendirme ayarlarının yazılı bir biçimde olduğunu görebilirsiniz. SMS yazan kutucuk içindeki tikin kaldırılması gerekmektedir. İşte bu hamlenin onaylanmasının ardından artık kısa mesaj listesinde yer almadığınızdan süreç de tamamlanmaktadır.

Yorum yapın